VALU ry.

VALU:n tapahtumista ei ole vielä tarkempia tietoja, ennenkuin hallitus kokoontuu helmikuun aikana ja tekee päätökset tapahtumien järjestämisestä. Ilmoitamme heti nettisivuilla, kun jotain tarkempaa on tiedossa.

VALU ry.  (alustava) toimintasuunnitelma  kevätkaudella 2015 :

******************************************************************************************************************

MIKÄ ON VALU ?

- VALU ry. on  1.06.2005 perustettu Virkistysyhdistys (ent. VAL-Helsinki-Uusimaa yhdistysten yhteinen)

- VALU tuottaa / järjestää erilaisia ajankohtaisia tiedotustilaisuuksia, teatteriretkiä, risteilyjä ym.

- VALU:n jäseniä ovat  JHL:n yhdistykset jäsenineen Uudenmaan alueelta

- VALU:n toiminnasta vastaa hallitus, joka valitaan kerran vuodessa pidettävässä vuosikokouksessa

jäsenyhdistyksiensä henkilö-esityksistä (maaliskuussa)

- vuosikokous päättää jäsenyhdistystensa vuosittaisen jäsenmaksun, joka on summa x yhdistyksen jäsenmäärä

- VALU:n nykyisessä hallituksessa yhdistystämme edustavat

varsinaisena jäsenenenä v. 2014  Erja Remsu ja varajäsenenä Asta Sihvonen

- heidät valittiin.2014 pidetyssä syyskokouksessa edustamaan yhdistystämme vuodelle 2013.